LæderkursusHen over året afholder vi også en del kurser i læderarbejde rundt omkring i landet. 

Det er en herlig ting at dele vores store glæde, viden og erfaringer med de forskellige teknikker i læder, materialer, værktøj samt at inspirere andre og ikke mindst blive inspireret af de mange kreative kursister der deltager. 


Et læderkursus byder som regel på mulighed for selv at fremstille f.eks. tasker, punge, livremme, penalhuse, læderkurve m.m. Alt sammen naturligvis under kyndig vejledning. Herudover altid et hyggeligt samvær med andre kreative ligesindede mennesker.

Vi har et max. loft på antal deltagere på hvert kursus. Det er vigtigt for os at at overholde dette så vi er helt sikre på at kunne være ALLE på et hold behjælpelige med at lære de forskellige teknikker på en god og personlig måde. Vi vil gerne have at alle får de mest optimale muligheder for at komme glade hjem fra kursus med os, med masser af ny inspiration og viden der helt sikkert har været godt gennemarbejdet i hænderne på hver enkelt kursist. 

Ud over vores normale kurser i åbne hold, afholder vi også ofte læderkurser til små lukkede grupper. Hvis I er en god flok, både nybegyndere såvel som øvede der kunne tænke jer at få et privat kursus med god tid og dermed et meget højt udbytte et er dette også en mulighed. 

Kunne du/I også tænke dig/jer at komme på et kursus i læderarbejde med os, kan du altid kontakte os og høre mere på mobil 20 98 73 58.


Her er et udpluk af stemningsbilleder fra forskellige læderkurser vi har afholdt, samt billeder af div. læderarbejde der er blevet fremstillet af kreative kursister.